“Ronald maakt pijnplekken in organisaties op constructieve manier zichtbaar. Hij is de inspirerende routeplanner die organisaties naar succes leidt.”

w-huizingWim Huizing
Verbindingsarchitect

In mijn werk als verbindingsarchitect ondersteun ik organisaties bij het realiseren van hun (toekomst)visie. Mensen zijn daarin het kloppend hart van de reis naar de stip aan de horizon. Het creëren van draagvlak is essentieel voor het ontstaan van gezonde, vitale organisaties. Vitaal organiseren is het terrein waarin Ronald en ik elkaar steeds weer vinden.

Ik heb hem leren kennen als een betrokken professional die pijnplekken in organisaties op constructieve manier zichtbaar maakt. Door zijn creativiteit, empathie en intuïtie komen mensen gemakkelijk in beweging. Samen op weg is hij de inspirerende routeplanner die mensen en doelen met elkaar verbindt en organisaties naar (meer) succes leidt. Hij zorgt ervoor dat ideeën worden gerealiseerd.

Ook op commercieel gebied is hij voor organisaties van grote waarde. Zijn heldere verwoording en overtuigingskracht dragen hieraan bij.

Ik werk met plezier met Ronald samen en kan anderen ook aanbevelen dit te doen.

Over Wim Huizing

Wim Huizing is verbindingsarchitect en visionair op het gebied van hospitality. Op een beeldende manier ondersteunt hij organisaties bij het verhelderen van hun visie en begeleidt hen bij het realiseren van hun ambities. Passie en talent van mensen worden daarbij verbonden op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Website: www.wimhuizing.nl