Ervaringen die ertoe doen

Wie kunnen beter vertellen wat ik voor jou kan doen dan mijn klanten?

“Als online ondernemer werk ik graag samen met Ronald. Hij heeft inspirerende ideeën om onze webshop te blijven verbeteren en klanten tot fans te maken. Dat levert snel resultaat op.”
Zeb Bosma
Vebos BV
“Door de goede adviezen van Ronald over online marketing, contentmarketing, sales, businessmodel en commerciële bedrijfsvoering maken we grote stappen vooruit.”
Fabian Compagner
ToPerform Smart Solutions BV
“Door de samenwerking met Ronald kunnen we de snelle groei nu goed aan. We weten hierdoor hoe ons bedrijf online het beste kan groeien. Zijn aanpak gaf overzicht, richting en rust.”
Pieter en Helena Bergsma
Bergsma Vouwfietsen
“We kwamen met Ronald in gesprek tijdens de coronaperiode. Hij heeft ons uitstekend geholpen met onze marketingstrategie en businessmodel. Hij levert meer dan vooraf besproken was!”
Sjoerd van Dam en Meena Rahmani
Dun Wallets / Dun Design
“In een hectische periode heeft Ronald geholpen om onze bedrijfs- en marketingstrategie aan te scherpen. Ook kreeg ik tips over mijn kwaliteiten als ondernemer. We hebben weer de rust en juiste koers te pakken. Dat werkt nu zijn vruchten af.”
Christine Bos-Hogeveen
Chewies and More
“Het was leuk en nuttig om met Ronald te sparren. We kregen goede adviezen over de schaalbaarheid van ons bedrijf, opbouw van een community, ontwikkeling van funnels met marketing automation en conversieoptimalisatie van onze website.”
Marco Vermeer
Nappys.nl
“Voor marketing en sales is Ronald van grote waarde voor bedrijven. Hij ziet snel welk groeipotentieel aanwezig is en leidt bedrijven naar succes.”
Wim Huizing
Verbindingsarchitect & auteur van 3 boeken
“Door de samenwerking met Ronald hebben een goede online marketingstrategie en website. We zijn hierdoor online beter zichtbaar en hebben nu een duidelijke focus en aanpak.”
Gerwin Gruppen
Bij Onzz
“Samenwerken met Ronald is een aanrader. Tijdens de samenwerking hebben we veel bereikt. Zo hebben we een nieuwe strategie bedacht, onze marketing verbeterd, gewerkt aan co-creatie en het bouwen van topteams.”
Petra van Brakel
HR Manager @ V.S.E. BV
“Ronald heeft ons uitstekend geholpen om onze klantgerichtheid en commerciële koers te verbeteren. Heel knap hoe hij mensen in beweging brengt; ook in crisistijden. Het was ook leuk en leerzaam om met hem samen te werken.”
Evelijn van den Hoogen-Gardeniers
MT-lid @ INNAX BV
“Ronald is een strateeg met visie. Ik vond het daarnaast prettig samenwerken met hem door zijn visie, drive en humor. Door het vertrouwen van mensen in hem heeft onze business een flinke boost gekregen.”
Jörgen Waagenaar
CEO @ INNAX BV
“Zonder Ronald was het niet gelukt om dit project te volbrengen. Hij was pragmatisch en creatief in het bedenken van oplossingen. Zijn intuïtie, doelgerichtheid en gestructureerde aanpak vormen een unieke set kwaliteiten.”
Erik van Tol
Algemeen directeur @ Andarr BV
“De samenwerking hebben wij ervaren als pragmatisch, doelgericht, stimulerend en goed afgestemd op onze bedrijfscultuur. Het was een goed vertrekpunt voor onze cultuurverandering.”
Bert van Holst
Managing Director @ Standic BV
“Met Ronald werk ik met plezier en succes samen op het gebied van online marketing en online ondernemen. Ook is hij sterk in het binnenhalen van groeisubsidies.”
Maikel Rondon
Het Nieuwe Web BV & SprinQels BV
“Het is altijd prettig geweest dat Ronald de directie en managers jarenlang met raad en daad heeft bijgestaan. Hij heeft geholpen om medewerkerstevredenheid als thema definitief op de agenda van Veiligheidsregio Fryslân te plaatsen.”
Johan Oosting
Operationeel Directeur @ Veiligheidsregio Fryslân
“We hebben 5 jaar naar volle tevredenheid samengewerkt met Ronald. Zijn aanpak, vakkennis, heldere analyses, enthousiasme en betrokkenheid dragen bij aan de fijne samenwerking. Daarom kan ik de samenwerking met Ronald van harte aanbevelen.”
Wim Mollink
Hoofd Financiën en P&O @ Veiligheidsregio Fryslân
“Door de begeleiding heeft onze afdeling een belangrijke stap gezet om de werkdruk te verlagen en het werkplezier te verhogen. Dit werpt nu al z’n vruchten af.”
Rens Wekeborg
Manager Verpleegafdeling @ Maastricht UMC
“Bedankt voor de verrassende, constructieve analyse en directe aanpak van werkdruk. De persoonlijke begeleiding en aanpak zorgen voor een goede borging op de afdeling!”
Kirsten van Hoof
P&O Adviseur @ Maastricht UMC
“Ik heb 3 jaar plezierig samengewerkt met Ronald. Hij begeleidt projecten zodat je samen tot goed resultaat komt. Hij was de partner die we wensten.”
Mascha de Haan
Staffunctionaris @ Basalt Revalidatie
“Hij heeft het vermogen om binnen de kaders nieuwe oplossingen en alternatieven te bedenken. Inspirerend, creatief en lef zijn eigenschappen van Ronald die zeer aanspreken.”
Gerrie van de Ven
Masteropleiding Leren & Innoveren @ Fontys Hogescholen
“Als er iemand sterk is in het aanvoelen waar de kern zit in het groepsproces en ook bij iedereen individueel, dan is Ronald het wel.”
Saskia Lammers
Manager Marketing & Culturele Innovatieprojecten @ Theaters Tilburg
“Ronald heeft een aanpak voor marketing en sales die tot succes leidt. Ook heeft hij de natuurlijke drive om van klanten fans te maken.”
Frits Plekker
Voormalig Commercieel Directeur
@ Absentiemanager BV
“De kennis, ervaring en professionaliteit van Ronald geven mij de zekerheid dat projecten slagen. Zijn enthousiasme en positieve kijk werken aanstekelijk waardoor er steeds een plezierige werksfeer is.”
Kirsten Smit
Adviseur Arbeid & Organisatie @ CJIB
“Ruim 10 jaar heb ik in verschillende projecten met Ronald samengewerkt. Hart voor zijn vak en de mensen met wie hij werkt, commitment en humor. Dit is kenmerkend voor Ronald. Hij is een fijn persoon om mee samen te werken.”
John Haitsma
Teamleider en Adviseur Arbeid & Organisatie
“Ronald is open, authentiek en zuiver. Met humor en lichtheid heeft hij een sterke inbreng in het team. Zijn hoofd (ratio), hart (relatie) en handen (resultaat) werken congruent samen. Dit vind ik een unieke meerwaarde van hem.”
Michiel Lauwerijssen
Masteropleiding Leren & Innoveren @ Fontys Hogescholen
“Vanuit een visie benoemt hij thema’s, brengt de juiste mensen bij elkaar en wakkert de energie bij hen aan om er zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast is Ronald gewoon een fijne vent om mee samen te werken.”
Marco Poeth
HR Consultant @ Fontys Hogescholen
“Met Ronald werk ik met plezier en succes samen op het gebied van online marketing en online ondernemen. Ook is hij sterk in het binnenhalen van groeisubsidies .”
Maikel Rondon
Het Nieuwe Web BV & SprinQels BV