Referenties

Maikel Rondon
Algemeen Directeur bij Landelijke Vereniging van Wereldwinkels

“Ronald heeft een getting-things-done mentaliteit. Hij is een verandermanager en organisatieontwikkelaar die meer voor elkaar krijgt dan menig ander.”

lees verder »

Saskia Lammers
Manager Marketing & Culturele Innovatieprojecten bij Theaters Tilburg

“Als er iemand sterk is in het aanvoelen waar de kern zit in het groepsproces maar ook bij iedereen individueel, dan is Ronald het wel. De ruimte die hij bij de samenwerking geeft is van ontastbare waarde.”

lees verder »

Evelijn van den Hoogen-Gardeniers
MT-lid bij INNAX Bouwkundig Adviseurs BV

“Ronald heeft het talent om mensen steeds mee te nemen en in hun kracht te zetten. Intuïtief weet hij wat er nodig is. Ook in crisistijden lukt het hem om met teams te blijven bouwen.”

lees verder »

Eric van Tol
Algemeen Directeur bij Andarr BV

“Ronald beschikt over een unieke set met kwaliteiten: door zijn intuïtie, doelgerichtheid en gestructureerde aanpak onderscheidt hij zich van andere interim-managers.”

lees verder »

Petra van Brakel
HR Manager bij V.S.E. Vehicle Systems Engineering BV

“Je kunt op Ronald vertrouwen dat een project zal slagen. Hij betrekt iedereen goed bij alle veranderstappen en brengt mensen in beweging.”

lees verder »

Jörgen Waagenaar
CEO bij INNAX Gebouw & Omgeving BV

“Ronald is een interim-manager met visie, drive, kennis, humor en openheid wat mensen die met hem samenwerken veel vertrouwen geeft.”

lees verder »

Michiel Lauwerijssen
Docent Masteropleiding Leren & Innoveren bij Fontys Hogescholen

“Ronald is een lichtvoetig zwaargewicht. Met humor en lichtheid heeft hij een sterke inbreng in het team.”

lees verder »

Gerrie van de Ven
Kerndocent Masteropleiding Leren & Innoveren bij Fontys Hogescholen

“Inspirerend, creatief en lef zijn eigenschappen van Ronald die me in onze samenwerking zeer aanspreken.”

lees verder »

Frits Plekker
Voormalig Commercieel Directeur bij Absentiemanager

“De aanpak van Ronald is professioneel, gestructureerd en gericht op het verzekeren van klanttevredenheid. Dit heeft tot een groot aantal succesvolle projecten geleid.”

lees verder »

John Haitsma
Teamleider en Adviseur Arbeid & Gezondheid bij Overheidsorganisatie

“Hart voor zijn vak, hart voor de mensen met wie hij werkt, commitment en humor. Dit kenmerkt Ronald en maakt hem prettig om mee samen te werken.”

lees verder »

Wim Huizing
Verbindingsarchitect

“Ronald maakt pijnplekken in organisaties op constructieve manier zichtbaar. Samen op weg is hij de inspirerende routeplanner die mensen en doelen met elkaar verbindt en organisaties naar (meer) succes leidt. Ook op commercieel gebied is hij voor organisaties van grote waarde.”

lees verder »

Kirsten Smit
Adviseur Arbeid & Organisatie bij Overheidsorganisatie

“De kennis, ervaring en professionaliteit van Ronald geven mij de zekerheid dat projecten tot een goed einde gebracht worden.”

lees verder »

Mascha de Haan
Staffunctionaris bij Sophia Revalidatie

“Hij biedt je de ruimte om zelf passende oplossingen te vinden. Ronald laat de ander in zijn waarde en doet een beroep op je deskundigheid.”

lees verder »

Marco Poeth
HR Consultant bij Fontys Hogescholen

“Ronald ‘hangt boven de materie’, identificeert thema’s en brengt de juiste mensen bij elkaar. Hij wakkert de energie bij medewerkers aan om zelf met de thema’s aan de slag te gaan.”

lees verder »

Eric Verouden
Student bij MLI opleiding Fontys Hogescholen

“Hij was mijn docent (en later collega) aan de MLI opleiding in Eindhoven. Ik heb genoten van het ‘voorbeeldig’ docentschap en de betrokken stijl van Ronald. ‘Teach as you preach’ is echt op hem van toepassing!”