Versterk de groei van jouw bedrijf met een winnende strategie

Jouw bedrijf help ik met de strategie en het businessmodel. We vergroten de schaalbaarheid door digitalisering en maken van klanten fans. Aanwezige talenten en kwaliteiten worden benut om de strategie te realiseren. Merkbare obstakels in de organisaties los ik op. Ook kijken we welke aantrekkelijke groeisubsidies voor jouw bedrijf beschikbaar zijn.

Inspirerende koers waardoor klanten fan worden

Digitaliseren van business en processen

Schaalbaar businessmodel en groeisubsidies

Hoe maakt jouw bedrijf het verschil?

Wil je de aantrekkingskracht van jouw bedrijf vergroten?

Zoek je strategisch advies over de koers?

Wil je een frisse blik op je bedrijf of groeiplan?

Ben je benieuwd wat digitalisering jullie kan opleveren?

Ervaar je hardnekkige obstakels die de groei in de weg staan?

Winnende strategie

“Door de samenwerking met Ronald kunnen we de snelle groei nu goed aan. We weten hierdoor hoe ons bedrijf online het beste kan groeien. Zijn aanpak geeft overzicht, richting en rust.”

Pieter en Helena Bergsma

Bergsma Vouwfietsen

Programma: Groeistrategie met actieplan

Met handige tools bepalen we waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. En hoe je die het best kunt benutten. We onderzoeken hoe je jouw business slim kunt opschalen zodat je gemakkelijker groeit. Dit vertalen we naar een online marketingstrategie, marketingplan met acties en planning. Samen bepalen we wat er nodig is om je doelen te behalen. Obstakels die de groei in de weg staan, lossen we op.

Bouw een stevig fundament om te groeien

Samen brengen we jouw businessmodel en kwaliteiten in kaart

We onderzoeken hoe je jouw business het best kunt opschalen

We bepalen met elkaar welke groeistrategie de voorkeur heeft

We maken een marketingplan met acties, rolverdeling en planning

We ondersteunen het proces zodat succes gevierd kan worden

Dit zeggen mijn fans over onze samenwerking

“Zonder Ronald was het niet gelukt om dit project te volbrengen. Hij is pragmatisch en creatief in het bedenken van oplossingen. Zijn intuïtie, doelgerichtheid en gestructureerde aanpak vormen een unieke set kwaliteiten. Hiermee onderscheidt hij zich van andere adviseurs.”
Erik van Tol
Algemeen Directeur @ Andarr BV
“Ronald heeft ons uitstekend geholpen om onze klantgerichtheid en commerciële koers te verbeteren. Heel knap hoe hij mensen in beweging brengt. Ook in crisistijden lukt het hem om te blijven bouwen met teams. Het was ook leuk en leerzaam om met hem samen te werken.”
Evelijn van den Hoogen-Gardeniers
MT-lid @ INNAX BV
“Het was heel inspirerend en effectief om samen met medewerkers het nieuwe businessplan te maken. Ronald betrekt mensen op een goede manier bij projecten. Onvoorstelbaar hoeveel energie door zijn aanpak is ontstaan bij medewerkers! Je kunt op hem vertrouwen dat een project zal slagen.”
Petra van Brakel
HR Manager @ V.S.E. BV

Kies de juiste strategie, kom in actie en zie hoe jouw bedrijf een boost krijgt

Meer dan 20 jaar help ik tientallen bedrijven met hun businessmodel en marketingplan om in te spelen op offline en online kansen. Ook verzorg ik het projectmanagement en begeleid verandertrajecten voor marketing en sales. Dit doe ik in de maakindustrie, installatietechniek, retail, ICT, adviesbranche en maatschappelijke organisaties. Hierdoor weet ik ook hoe jouw bedrijf continu kan groeien.

“Ronald heeft geholpen met ons businessmodel, de marketingstrategie en salesaanpak. Ook kreeg ik tips hoe ik als ondernemer mijn kracht meer kan benutten. Hierdoor hebben we weer de rust en juiste koers te pakken.”

Christine Bos-Hoogeveen

Chewies and More

Hoe kan ik je helpen?

Je doet het zelf

Met een goed plan en heldere koers kun je zelf aan de slag. Dat ben je ook gewend. Hierin kun je het meeste zelf doen. Als je wilt sparren of ergens tegenaan loopt, ben ik er voor je.

We doen het samen

Het voelt beter om het samen te doen. Samen realiseren we jouw plan. We doen allebei we waar we goed in zijn. Jij blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Ik doe het voor je

Ieder zijn expertise. Ik werk mee om jouw plan te realiseren. Dit geeft je ruimte om je te richten op andere zaken. Je kunt op me vertrouwen dat ik de klus klaar.

“We kwamen met Ronald in gesprek tijdens de coronaperiode. Hij heeft ons uitstekend geholpen met onze marketingstrategie. We doen weer waar we écht goed in zijn. Hij leverde veel meer dan de opdracht!"

Sjoerd van Dam en Meena Rahmani

DUN Design / DUN Wallets

Groeien met je bedrijf start met een gratis adviesgesprek

Bespreken welke ambities jullie hebben

Onderzoeken hoe digitalisering kan helpen bij de realisatie

Kijken welke belemmeringen jullie ervaren

Bepalen hoe de ambities het beste gerealiseerd kunnen worden

Wil je groeien met je bedrijf?

Doe de gratis MKB Groeiscan