Groeien met je bedrijf door uit te blinken in klantgerichtheid

Groeien met je bedrijf is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ondernemers investeren veel en werken hard. Toch blijft de groei soms uit. Het kan lastig zijn om de oorzaak ervan te achterhalen.

Het is ons vak om bedrijven in beweging te brengen. MKB-ondernemers helpen we bij het versterken van hun unieke groeikracht. We ondersteunen bij het verbeteren, veranderen en vernieuwen. Dit doen we door bedrijven te laten uitblinken in klantgerichtheid. De sleutel hiervoor is om klanten fan van je bedrijf te maken. Het levert je veel op!

We ondernemen met je mee

Met 15+ jaar ervaring als bedrijfsadviseur begeleiden we bij het verbeteren, veranderen en vernieuwen van jouw bedrijf. Ondernemers zagen hun bedrijf hierdoor 10-40% groeien.

Betrokken en inspirerend

Tijdens de samenwerking werken we nauw samen. De kwaliteiten van jou en je bedrijf worden volop benut. Klanten zijn enthousiast over de inspiratie en energie die we brengen.

Kansen zien en benutten

We gaan op zoek naar de kansen die er liggen voor jouw bedrijf. Daarna helpen we je om die kansen te pakken. We zetten daarbij onze kennis, ervaring en netwerk in.

Bewezen aanpak voor groei en succes

Meer dan 15 jaar doen we onderzoek naar succesfactoren van bedrijven. We hebben een aantal bewezen bouwstenen gevonden die de slagingskans bij het realiseren van groeiambities vergroten. We begeleiden organisaties bij het realiseren van verbeteringen, veranderingen en vernieuwingen. Ook belemmeringen of weerstanden lossen we hierbij op.

Wil je weten hoe jouw bedrijf scoort op deze bouwstenen en waar de groeikansen liggen voor jouw bedrijf? Ontdek het in de MKB Groeiscan van Expertision.

Meer leads, klanten en fans van je bedrijf

Dit zeggen mijn fans over onze samenwerking

“Ronald heeft ons uitstekend geholpen om onze klantgerichtheid en commerciële koers te verbeteren. Heel knap hoe hij mensen in beweging brengt. Ook in crisistijden lukt het hem om te blijven bouwen met teams. Het was ook leuk en leerzaam om met hem samen te werken.”
Evelijn van den Hoogen-Gardeniers
MT-lid @ INNAX BV
“Als er iemand sterk is in het aanvoelen waar de kern zit in het groepsproces en ook bij iedereen individueel, dan is Ronald het wel. Zijn inbreng bij de teamontwikkeling is van ontastbare waarde. Hij maakt alles op een constructieve manier bespreekbaar. Hierdoor werken we nu op piekmomenten goed samen.”
Saskia Lammers
Manager Marketing & Culturele Innovatieprojecten @ Theaters Tilburg
“Het was heel inspirerend en effectief om samen met medewerkers het nieuwe businessplan te maken. Ronald betrekt mensen op een goede manier bij projecten. Onvoorstelbaar hoeveel energie door zijn aanpak is ontstaan bij medewerkers! Je kunt op hem vertrouwen dat een project zal slagen.”
Petra van Brakel
HR Manager @ V.S.E. BV

Hoe kan ik je helpen?

Je doet het zelf

Met een goed plan en heldere koers kun je zelf aan de slag. Dat ben je ook gewend. Hierin kun je het meeste zelf doen. Als je wilt sparren of ergens tegenaan loopt, ben ik er voor je.

We doen het samen

Het voelt beter om het samen te doen. Samen realiseren we jouw plan. We doen allebei we waar we goed in zijn. Jij blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Ik doe het voor je

Ieder zijn expertise. Ik werk mee om jouw plan te realiseren. Dit geeft je ruimte om je te richten op andere zaken. Je kunt op me vertrouwen dat ik de klus klaar.

Groeien met je bedrijf start met een gratis adviesgesprek

Bespreken welke groei je wilt behalen

Kijken welke belemmering je hierbij ervaart

Bepalen wat jou helpt om te groeien

Vaststellen hoe je dit het beste kunt bereiken