Vergroot het aantal leads, klanten en fans van jouw bedrijf

Bedrijven help ik aan meer leads. Samen zorgen we dat zij klant en uiteindelijk fan worden van jouw bedrijf. We maken daarbij gebruik van slimme digitalisering. Factoren die de groei belemmeren, maak ik in korte tijd zichtbaar. Ook los ik ze met jullie op. We bouwen een stevig fundament om moeiteloos te groeien. 

Website die beter verkoopt

Meer leads, klanten en fans

Slimme online marketingtools

Wil je meer leads en klanten die uiteindelijk fan van jouw bedrijf zijn?

Wil je een verkopende website die meer leads en business oplevert?

Weet je hoe je van klanten fans maakt die enthousiast vertellen over jouw product, dienst of bedrijf?

Ben je benieuwd hoe je digitalisering hierbij kunt inzetten?

Ervaar je obstakels of weerstanden bij marketing of sales?

Zoek je een ervaren projectmanager die sales- en marketingprojecten tot een succes maakt?

Meer leads, klanten en fans van je bedrijf

“Ronald heeft een aanpak voor marketing en sales die tot succes leidt. Ook heeft hij de natuurlijke drive om van klanten fans te maken.”

Frits Plekker

Voormalig Commercieel Directeur @ Absentiemanager BV

Programma: Meer leads, klanten en fans

Samen bouwen we met een doordachte klantgerichte aanpak een mooi klantenbestand op. Dit doen we via een klantreis die begint met online leadgeneratie en van leads klanten maakt. Belemmeringen of weerstanden in je aanpak of bedrijf lossen we op. Klanten worden fan van je bedrijf door hun verwachtingen te overtreffen. De basis is een aantrekkelijke website die de klantreis ondersteunt. We bedenken verrassende acties om de binding met klanten te verstevigen. Ook benutten we social media met de marketingtools van SprinQels dat uitgeroepen is tot het beste MKB Idee in 2021. 

Je bedrijf moeiteloos laten groeien

Je krijgt een website en content die verkoopt

Leads en klanten krijg je via slimme tools en marketing automation

We bedenken verrassende acties waardoor klanten fan worden van je bedrijf of aanbod

Belemmeringen of weerstanden in je aanpak of bedrijf lossen we op

Social media zetten we in via marketingtools van SprinQels

Dit zeggen mijn fans over onze samenwerking

“Als online ondernemer werk ik graag samen met Ronald. Hij heeft inspirerende ideeën om onze webshop te blijven verbeteren en klanten tot fans te maken. Dat levert snel resultaat op!”
Zeb Bosma
Vebos BV
“Voor marketing en sales is Ronald van grote waarde voor bedrijven. Hij ziet snel welk groeipotentieel aanwezig is en leidt bedrijven naar succes. Het is fijn om met hem te sparren en samen te werken.”
Wim Huizing
Verbindingsarchitect & auteur van 3 boeken
“Met Ronald werk ik met plezier en succes samen voor online marketing en het bouwen van topteams. Ook is hij sterk in copywriting. Hierdoor halen we samen veel groeisubsidies binnen.”
Maikel Rondon
Het Nieuwe Web BV

Genereer leads, verwelkom ze als klant, overtref hun verwachtingen en maak ze tot fan

MKB-bedrijven ondersteun ik bij het bouwen van funnels voor leadgeneratie. Mijn natuurlijke drive om van klanten fans te maken, zet ik graag voor jouw bedrijf in. Mogelijke belemmeringen of weerstanden los ik op.

Meer dan 20 jaar help ik tientallen bedrijven met hun marketing en sales. Dit doe ik in de maakindustrie, installatietechniek, retail, ICT, adviesbranche en maatschappelijke organisaties. Hierdoor weet ik hoe jouw bedrijf continu kan groeien.

“Ronald heeft ons uitstekend geholpen om onze klantgerichtheid en commerciële koers te verbeteren. Het was ook leuk en leerzaam om met hem samen te werken.”

Evelijn van den Hoogen – Gardeniers
MT-lid @ INNAX BV

Hoe kan ik je helpen?

Je doet het zelf

Met een goed plan en heldere koers kun je zelf aan de slag. Dat ben je ook gewend. Hierin kun je het meeste zelf doen. Als je wilt sparren of ergens tegenaan loopt, ben ik er voor je.

We doen het samen

Het voelt beter om het samen te doen. Samen realiseren we jouw plan. We doen allebei we waar we goed in zijn. Jij blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Ik doe het voor je

Ieder zijn expertise. Ik werk mee om jouw plan te realiseren. Dit geeft je ruimte om je te richten op andere zaken. Je kunt op me vertrouwen dat ik de klus klaar.

“Door de samenwerking met Ronald hebben we nu een goede online marketingstrategie en website. We zijn hierdoor online beter zichtbaar en hebben ook een duidelijke focus en aanpak.”

Gerwin Gruppen

Bij Onzz

Groeien met je bedrijf start met een gratis adviesgesprek

Bespreken welke ambities jullie hebben

Onderzoeken hoe digitalisering kan helpen bij de realisatie

Kijken welke belemmeringen jullie ervaren

Bepalen hoe de ambities het beste gerealiseerd kunnen worden

Wil je groeien met je bedrijf?

Doe de gratis MKB Groeiscan