Met Leadinfo heb je altijd voldoende leads

Dat kan met Leadinfo. Deze slimme leadgeneratiesoftware laat real-time zien welke bedrijven jouw website bezoeken. De resultaten staan in een handig dashboard, zodat het salesteam direct contact kunt opnemen met interessante leads.

Het gebruik van ingebouwde lead gen-formulieren verhoogt de conversie op je website.

Er zijn veel integraties met andere tools beschikbaar, zoals Teamleader. Hierdoor beschik je snel over waardevolle informatie over potentiële klanten. Dit ondersteunt de samenwerking met het salesteam.

Er is een uitgebreide database met bedrijfsgegevens die op basis van het IP-adres worden opgehaald uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel. Leadinfo voldoet aan de privacyrichtlijnen van de AVG/GDPR. Uiteraard is de toestemming van bezoekers van de website wel nodig. De tracking dient in de privacyrichtlijnen van je bedrijf te worden opgenomen.

De software geeft aan elke websitebezoeker een leadscore op basis van de totale bezoektijd op je website. Je krijgt hierdoor alleen relevante leads aangeboden. Je kunt ook zelf labels toekennen om zo een selectie van leads te maken die je bijvoorbeeld exporteert naar je CRM-systeem, zoals Teamleader.

Wil je weten of Leadinfo interessant is voor jullie?

Ik help je graag verder.

Leadinfo