Geef je bedrijf een boost met een groeisubsidie

Ondernemers adviseer ik over hun bedrijfsgroei. Hierin combineren we het gebruik van slimme digitale oplossingen met de talenten en kwaliteiten van medewerkers. Ook verzorg ik de subsidieaanvragen die de groeiambities ondersteunen. Deze subsidies verlagen de advieskosten. Hierdoor krijg je waardevolle groeiadviezen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Minder advieskosten
door subsidies

Inspirerende
groeistrategie

Meer focus, leads,
klanten en fans

Denk je dat jouw bedrijf niet in aanmerking komt voor subsidie voor innovatie en groei?

Ben je benieuwd welke subsidies beschikbaar zijn voor jouw bedrijf?

Weet je niet hoe je een subsidie kunt aanvragen?

Wil je groeien met je bedrijf zonder hoge advieskosten?

Groeisubsidie

"Ronald is een kei in het schrijven van subsidieaanvragen. We hebben hierdoor dit jaar ruim € 525.000 aan subsidies binnengehaald voor klanten en onze eigen bedrijven. Dit helpt enorm om te groeien!"

Maikel Rondon

Het Nieuwe Web BV & SprinQels BV & UitblinQend BV

Hoe wil je het liefst groeien?

Vraag een gratis groeiadvies aan

Vul de groeiscan in en maak een afspraak om het resultaat te bespreken

We bespreken wat je zelf kunt doen om te groeien en bij welke zaken ondersteuning waardevol is

Je krijgt ook advies over beschikbare subsidies

Dit zeggen onze fans over de samenwerking

Ronald heeft voor ons zowel een paar subsidies binnengehaald als ons geadviseerd over ons businessmodel, marketing, sales en de commerciële bedrijfsvoering. Dit versnelt onze groei. Super dat deze subsidies er zijn! Ze helpen ons echt verder!
Fabian Compagner
ToPerform Smart Solutions BV
We openden onze winkel net toen corona uitbrak. Dat was flink balen! Ronald heeft ons vanuit een coachingsvoucher geadviseerd over het professionaliseren van onze business als antwoord op corona. We hebben rust, structuur, goede koers en groeien hard dan gedacht.
Pieter en Helena Bergsma
Bergsma Vouwfietsen
Corona had impact op onze business waardoor we een nieuwe koers nodig hadden. Ronald heeft ons daarbij geholpen vanuit een coachingvoucher. Zijn adviezen waren heel inspirerend. We vonden de juiste koers en ons plezier terug om verder te gaan.
Sjoerd van Dam en Meena Rahmani
DUN Design / DUN Wallets
Subsidie

Benut subsidies als groeiversneller van jouw bedrijf

Veel ondernemers weten niet dat er groeisubsidies en innovatiesubsidies beschikbaar zijn voor het ondernemen in Nederland en het buitenland. RvO, SNN, Oost-NL en de provincies bieden ze aan.

Meer dan 20 jaar adviseer ik ondernemers in verschillende branches. We benutten interessante subsidies zodat de advieskosten zeer aantrekkelijk zijn.

“Ik werk graag met Ronald als adviseur samen. Hij heeft inspirerende ideeën om ons bedrijf te blijven verbeteren en klanten tot fans te maken. Heel fijn dat hier subsidies voor beschikbaar zijn!”

Zeb Bosma

Vebos BV

Klantgerichtheid

Vertel me wat je wilt bereiken

Vul de groeiscan in en deel je ambitie

De antwoorden op de vragen in de groeiscan geven een beeld van jouw groeiambities. De scan laat zien wat je wilt bereiken en welke belemmeringen je ervaart. 

Maak een afspraak voor het groeiadvies

In het adviesgesprek bepalen we wat je nodig hebt om te groeien. Meer dan 20 jaar help ik ondernemers en bedrijven met het realiseren van hun groeiplannen.

Bepaal hoe ik je kan helpen

Met de programmas realiseer je jouw groeiplan .  Onze samenwerking kent doorgaans drie vormen:

  • Je doet het zelf
  • We doen het samen
  • Ik doe het voor je

niet verwijderen

“In een hectische periode hielp Ronald met onze strategie. We hebben weer de rust en juiste koers te pakken, waardoor groei nu mogelijk is.”

Christine Bos-Hoogeveen

Chewies & More

Hoe kan ik je helpen?

Je doet het zelf

Met een goed plan en heldere koers kun je zelf aan de slag. Het is mijn overtuiging dat je ook het meeste zelf kunt. Als je wilt sparren of ergens tegenaan loopt, ben ik er voor je.

We doen het samen

Het voelt beter om het samen te doen. Samen realiseren we jouw plan. We doen allebei we waar we goed in zijn. Jij blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Ik doe het voor je

Ieder zijn expertise. Ik werk mee om jouw plan te realiseren. Dit geeft je ruimte om je te richten op andere zaken. Je kunt op me vertrouwen dat ik de klus klaar.

“Corona raakte ons fors. Door de samenwerking met Ronald hebben we nu een goede online marketingstrategie en website. Hierdoor zijn we online beter zichtbaar en hebben een duidelijke focus en aanpak.”

Gerwin Gruppen

Bij Onzz

Groeien met je bedrijf start met een gratis adviesgesprek

Bespreken welke ambities jullie hebben

Onderzoeken hoe digitalisering kan helpen bij de realisatie

Kijken welke belemmeringen jullie ervaren

Bepalen hoe de ambities het beste gerealiseerd kunnen worden

Wil je groeien met je bedrijf?

Doe de gratis MKB Groeiscan