Winnend aanbesteden

f-plekker"De gestructureerde en professionele aanpak van Ronald bij aanbestedingen en implementaties en zijn intense drang tot het verzekeren van klanttevredenheid, heeft tot een groot aantal succesvolle projecten geleid."

Frits Plekker - Voormalig Commercieel Directeur bij Absentiemanager

Aanleiding

De afweging om mee te doen aan aanbestedingen is vooral voor kleinere bedrijven lastig om te maken. Inschrijven op aanbestedingen is vaak veel werk voor een bedrijf. Helemaal als het bedrijf klein in omvang is. De inschrijvingsprocedure vraagt veel tijd van meerdere medewerkers, terwijl ze vaak ook volop met andere opdrachten bezig zijn. Tegelijk is de onzekerheid of de opdracht gegund wordt ook hoog. In veel gevallen wordt de opdracht slechts aan één aanbieder gegund. Het is dus echt alles of niets! Winnend aanbesteden is daarom een must!
Diverse leveranciers ontbreekt de expertise op het gebied van aanbestedingen en mantelovereenkomsten. Ronald van der Togt heeft hen daarbij met succes begeleid.

Klantvraag

Hoe zorgen we dat de aanbesteding ons worden gegund en mantelovereenkomsten succesvol worden afgesloten?

Resultaat

Ronald heeft een effectieve aanpak ontwikkeld die vaak tot succes heeft geleid. Deelname aan aanbestedingen heeft geleid tot 85% gunning en een contractwaarde van 15 miljoen Euro. Daarnaast zijn er mantelovereenkomsten gesloten met een totale contractwaarde van 7,5 miljoen Euro.

Over Absentiemanager

Absentiemanager is een cloudapplicatie voor verzuimmanagement ontwikkeld door Cymax e-Products BV.

Website: www.absentiemanager.nl