Veranderkracht vergroten

Organisatieveranderingen komen steeds vaker voor. Dit kan gaan over een nieuwe visie, strategie, werkwijze of een andere cultuur. Of over het samenvoegen van teams en vergroten van de slagkracht. Het kan ook zijn dat teams minder presteren ondanks alle aandacht die hieraan is besteed. Je merkt dat er toch weerstand is. De beweging en energie die nodig zijn voor de verandering, blijven uit. Oude patronen herhalen zich. De frustratie neemt toe. Je bent vastbesloten dit te doorbreken.

Wil je ook:

 • Effectief inspelen op continue veranderingen in de markt?
 • Meer slagkracht?
 • Verandertrajecten die soepel verlopen?
 • Medewerkers die een positieve bijdrage leveren aan veranderingen?
 • Bevlogen teams die energiek succesvol zijn en het beste uit zichzelf halen?
 • Grip krijgen op onzichtbare krachten die van invloed zijn op de organisatie en prestaties?

Vergroot de veranderkracht!

Tijdens onze samenwerking zorg ik voor beweging en maak los wat vast zit. De veranderkracht neemt toe door helder inzicht te krijgen in de drijvende krachten achter de huidige situatie. Er worden oplossingen gevonden die snel effect hebben. Ieders toegevoegde waarde en bijzondere kwaliteiten worden zichtbaar gemaakt. Door zelfsturing wordt het beste uit medewerkers en teams gehaald. Veranderingen komen dan gemakkelijker tot stand. Het kan zelfs voelen als veranderen zonder weerstand.

Je ziet snel resultaat

Klanten zijn enthousiast over mijn veranderaanpak. Ze vinden die doordacht en zijn positief over wat ze hierdoor hebben bereikt. Dit heeft het hen onder meer opgeleverd:

 • Implementatie van nieuwe visie en strategie die medewerkers inspireert
 • Businessplan dat met medewerkers uit alle lagen van het bedrijf is gemaakt
 • Bevlogen klantenteams die succesvol samenwerken en meer omzet scoren
 • Aanwezige talenten van mensen die slim zijn benut
 • Inspirerend leiderschap dat medewerkers meer vertrouwen, plezier en energie geeft
 • Loyale en tevreden medewerkers (stijging van 20-40%) die ook meer eigenaarschap tonen

Wat kan ik voor jou doen?

Bel me op en je weet het.
We kunnen het ook bespreken bij een kop koffie.

Gratis adviesgesprek

Referenties

Petra van Brakel
HR Manager bij V.S.E.

“Je kunt op Ronald vertrouwen dat een project zal slagen. Hij betrekt iedereen goed bij alle veranderstappen en brengt mensen in beweging.”

lees verder »

Wat klanten zeggen over Ronald

Maikel Rondon - Algemeen Directeur bij Landelijke Vereniging van Wereldwinkels

"Ronald heeft een getting-things-done mentaliteit. Hij is een verandermanager die meer voor elkaar krijgt dan menig ander."

Saskia Lammers - Manager Marketing & Culturele Innovatieprojecten bij Theaters Tilburg

"Als er iemand sterk is in het aanvoelen waar de kern zit in het groepsproces en ook bij iedereen individueel, dan is Ronald het wel. De ruimte die hij bij de teamcoaching geeft is van ontastbare waarde."

Evelijn van den Hoogen - Gardeniers
MT-lid bij INNAX Bouwkundig Adviseurs BV

"Ronald heeft het talent om mensen steeds mee te nemen en in hun kracht te zetten. Intuïtief weet hij wat er nodig is. Ook in crisistijden lukt het hem om met teams te blijven bouwen."

Eric van Tol - Algemeen Directeur bij Andarr BV

"Ronald beschikt over een unieke combinatie van kwaliteiten: hij combineert zijn intuïtie met een doelgerichte en gestructureerde aanpak. Met dit talent onderscheidt hij zich van andere interim-manager."

Petra van Brakel - HR Manager bij V.S.E. BV

"Het is onvoorstelbaar hoeveel energie de aanpak van Ronald in V.S.E. heeft losgemaakt: Maar liefst 80% van de medewerkers nam deel aan de verbeterteams."

Jörgen Waagenaar - CEO bij INNAX Gebouw & Omgeving BV

"Ronald is een verandermanager met visie, drive, kennis, humor en openheid wat mensen die met hem samenwerken veel vertrouwen geeft."

Frits Plekker - Voormalig Commercieel Directeur bij Absentiemanager

"De aanpak van Ronald is gestructureerd, professioneel en gericht op het verzekeren van klanttevredenheid. Dit heeft tot een groot aantal succesvolle projecten geleid."

Wim Huizing - Verbindingsarchitect

"Ronald maakt pijnplekken in organisaties op constructieve manier zichtbaar. Op inspirerende manier verbindt hij mensen en doelen en leidt organisaties naar (meer) succes. Ook op commercieel gebied is hij voor bedrijven van grote waarde."

Mascha de Haan - Staffunctionaris bij Sophia Revalidatie

"Hij biedt je de ruimte om zelf passende oplossingen te vinden. Ronald laat de ander in zijn waarde en doet een beroep op je deskundigheid."

Marco Poeth - HR Consultant bij Fontys Hogescholen

“Ronald benoemt belangrijke thema’s en brengt de juiste mensen bij elkaar. Hij wakkert de energie bij medewerkers aan om zelf met thema’s aan de slag te gaan.”