“Ronald is een lichtvoetig zwaargewicht. Open, authentiek en zuiver. Met humor en lichtheid heeft hij een sterke inbreng in het team.”

m-lauwerijsenMichiel Lauwerijssen
Docent Masteropleiding Leren & Innoveren bij Fontys Hogescholen

Drie jaar zijn Ronald en ik collega’s geweest bij de Masteropleiding Leren & Innoveren (MLI) van Fontys Hogescholen. In die periode hebben we met ons team het aandeel van innovatie in het programma vergroot en de persoonlijke ontwikkeling van studenten verdiept. Deze verandering in het programma heeft ertoe geleid dat zowel de waardering van studenten als het werkplezier van docenten duidelijk is toegenomen, aldus Michiel Lauwerijssen.

In drie jaar leer je elkaar goed kennen. Wat me aanspreekt in Ronald is dat hij open en authentiek is. Je weet wat je aan hem hebt. Op een prettige en ontspannen manier is er ruimte voor waardevol samenwerken. Zijn zuivere kijk resulteert in voorbeeldgedrag zonder dat hij daar bewust mee bezig is.

Bij Ronald werken hoofd (ratio), hart (relatie) en handen (resultaat) congruent samen. Dit vind ik een unieke meerwaarde van hem. Hij is analytisch sterk, doorziet dingen snel, voelt wat er speelt of nodig is, weet dit helder te verwoorden en zet het daarna ook neer. Het doel houdt hij daarbij steeds goed voor ogen. Het mooie is dat Ronald in de samenwerking op een fijne en respectvolle manier confronteert en de veiligheid waarborgt. Daarnaast reikt hij voor het lesprogramma vanuit zijn ruime ervaring met innovatie en verandermanagement nieuwe kennis en inzichten aan.

Samenwerken met Ronald is een echte aanrader!

Over Fontys Hogescholen

De masteropleiding ‘Leren en Innoveren’ van Fontys Hogeschool Kind en Educatie leidt onderwijsprofessionals op die expertdocent willen worden. De nieuwste inzichten over leren en innoveren worden samengebracht met de context van de werkomgeving van de docent.

Website: www.fontys.nl/fhke/mli/