“Hij biedt je de ruimte om zelf passende oplossingen te vinden. Ronald laat de ander in zijn waarde en doet een beroep op je deskundigheid.”

m-de-haanMascha de Haan
Staffunctionaris bij Sophia Revalidatie

Als revalidatiekliniek met bijna 700 medewerkers wilden we het ziekteverzuimproces organisatiebreed beter organiseren. We zochten hiervoor een softwareoplossing en hadden hiervoor een programma van eisen en wensen opgesteld. We hebben daarna contact gezocht met drie partijen. Expertision, het bedrijf van Ronald van der Togt, was één van hen. Hun verzuimsysteem was Absentiemanager.

De keuze voor een systeem dat door iedereen in onze organisatie gebruikt zou worden, betekende automatisch ook dat we jarenlang zouden samenwerken met de leverancier. Het aangaan van partnerschap stond dan ook hoog op onze wensenlijst. Ik zocht iemand die met ons meedacht, niet alleen bij de verkoop maar vooral in de periode erna.

We hebben uiteindelijk gekozen voor Ronald en Expertision. Wat ons zeer aansprak was zijn eerlijke verhaal. Hij vertelde helder wat Absentiemanager wel en niet kon. Ook kon hij ons alles laten zien wat we wilden weten. Hij nam ons daarin goed mee. Uiteindelijk moest het systeem goed afgestemd worden op onze nieuwe manier van werken. We hebben ruim de tijd genomen voor de implementatie. Er zijn geen overhaaste beslissingen of stappen genomen.

Inmiddels kijk ik terug op drie jaar plezierig samenwerken met Ronald. Hij was een prettige gesprekspartner die ons de ruimte gaf die we nodig hadden. Hierdoor konden we onze ideeën en input prima kwijt waardoor we ons het systeem en de nieuwe werkwijze eigen konden maken. Hij reageerde snel op onze vragen. Ronald stelde zich niet op als externe senior adviseur maar was hij de partner die we wensten.

Ronald is iemand die geen standaardoplossingen biedt. Hij biedt je de ruimte om zelf passende oplossingen te vinden. Hij laat de ander in zijn waarde en doet een beroep op je deskundigheid. Hij begeleidt projecten en processen zodat je samen tot goed resultaat komt. Samenwerken met Ronald is zeker aan te bevelen.

Over Sophia Revalidatie

Sophia Revalidatie biedt medisch specialistische revalidatiezorg zodat belemmeringen in het dagelijks leven worden voorkomen of verminderd.

Website: www.sophiarevalidatie.nl