“Ronald hangt ‘boven de materie’, benoemt thema’s, brengt de juiste mensen bij elkaar en wakkert de energie bij hen aan om er zelf mee aan de slag te gaan.”

Marco Poeth
HR Consultant bij Fontys Hogescholen

Ik heb samengewerkt met Ronald in een project over werkdruk en vitaliteit bij een onderdeel van Fontys Hogescholen. De uitkomsten van dit onderzoek zijn ‘leading’ geworden op een studiedag met het betreffende bedrijfsonderdeel.

Ronald weet ‘boven de materie’ te hangen, thema’s te identificeren, de juiste mensen bij elkaar te brengen en vervolgens de energie bij medewerkers aan te wakkeren om met deze thema’s zelf aan de slag te gaan. Hij brengt mensen in beweging. Dit verstevigt het fundament van teams om verder te groeien.

Hij heeft met ons als organisatieontwikkelaar en -adviseur meegedacht, waar nodig maatwerk toegepast, en vanuit zijn ervaring, deskundigheid en betrokkenheid mede sturing gegeven aan het proces. Daarnaast is Ronald ook gewoon een fijne vent om mee samen te werken!

Over Fontys Hogescholen

Fontys Hogescholen is een kennisinstituut met meer dan 4.300 medewerkers en ruim 44.000 HBO studenten. Door aandacht te geven en uit te dagen kan ieder zijn of haar eigen talent ontdekken en verder ontplooien. Zo kunnen onze studenten en medewerkers ‘groeien door aandacht en uitdaging’.

Website: www.fontys.nl