Gratis e-book ‘Het geheim van duurzaam succesvolle organisaties’

Duurzaam succesvolle organisaties halen jaar in jaar uit het beste uit mensen, teams en hun werk. Ze gaan ervoor om de verwachtingen van interne en externe klanten te overtreffen. Met bevlogen mensen en inspirerend leiderschap leveren zij prestaties om trots op te zijn. In dit e-book wordt beschreven hoe ook jij dit kunt bereiken.

Kun je niet wachten tot je het e-book hebt gedownload?
Het geheim zit in positieve zaken. Dat is niet alleen leuker, het werkt gewoon beter. De bewijzen hiervoor zijn overduidelijk.

Ik wil weten wat het geheim van duurzaam succesvolle organisaties is!
Stuur mij daarom het gratis e-book.

Naam*
E-mail*
  

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Maikel Rondon
Algemeen Directeur bij Landelijke Vereniging van Wereldwinkels

“Ronald heeft een  getting-things-done mentaliteit. Hij is een veranderaar en organisatieontwikkelaar die meer voor elkaar krijgt dan menig ander.”

Saskia Lammers
Manager Marketing & Culturele Innovatieprojecten bij Theaters Tilburg

“Als er iemand sterk is in het aanvoelen waar de kern zit in het groepsproces maar ook bij iedereen individueel, dan is Ronald het wel. De ruimte die hij bij de teamcoaching geeft is van ontastbare waarde.”

Evelijn van den Hoogen-Gardeniers
MT-lid bij INNAX Bouwkundig Adviseurs BV

"Ronald heeft het talent om mensen steeds mee te nemen en in hun kracht te zetten. Intuïtief weet hij wat er nodig is. Ook in crisistijden lukt het hem om met teams te blijven bouwen."

Eric van Tol
Algemeen Directeur bij Andarr BV

"Ronald beschikt over een unieke combinatie van kwaliteiten: hij combineert zijn intuïtie met een doelgerichte en gestructureerde aanpak. Met dit talent onderscheidt hij zich van andere verandermanagers."

Petra van Brakel
HR Manager bij V.S.E. Vehicle Systems Engineering BV

"Het is onvoorstelbaar hoeveel energie de aanpak van Ronald in V.S.E. heeft losgemaakt: 80% van de medewerkers nam deel aan de verbeterteams."

Jörgen Waagenaar
CEO bij INNAX Gebouw & Omgeving BV

"Ronald is een verandermanager met visie, drive, kennis, humor en openheid wat mensen die met hem samenwerken veel vertrouwen geeft."

Michiel Lauwerijssen
Docent Masteropleiding Leren & Innoveren bij Fontys Hogescholen

“Ronald is een lichtvoetig zwaargewicht. Met humor en lichtheid heeft hij een sterke inbreng in het team.”

Gerrie van de Ven
Kerndocent Masteropleiding Leren & Innoveren bij Fontys Hogescholen

"Inspirerend, creatief en lef zijn eigenschappen van Ronald die me in onze samenwerking zeer aanspreken."

Frits Plekker
Voormalig Commercieel Directeur bij Absentiemanager

"De aanpak van Ronald is gestructureerd, professioneel en gericht op het verzekeren van klanttevredenheid. Dit heeft tot een groot aantal succesvolle projecten geleid."

John Haitsma
Teamleider en Adviseur Arbeid & Gezondheid bij Overheidsorganisatie

"Hart voor zijn vak, hart voor de mensen met wie hij werkt, commitment en humor. Dit kenmerkt Ronald en maakt hem prettig om mee samen te werken."

Wim Huizing
Verbindingsarchitect

"Ronald maakt pijnplekken in organisaties op constructieve manier zichtbaar. Samen op weg is hij de inspirerende routeplanner die mensen en doelen met elkaar verbindt en organisaties naar (meer) succes leidt. Ook op commercieel gebied is hij voor organisaties van grote waarde."

Kirsten Smit
Adviseur Arbeid & Organisatie bij Overheidsorganisatie

"De kennis, ervaring en professionaliteit van Ronald geven mij de zekerheid dat projecten tot een goed einde worden gebracht."

Mascha de Haan
Staffunctionaris bij Sophia Revalidatie

"Hij biedt je de ruimte om zelf passende oplossingen te vinden. Ronald laat de ander in zijn waarde en doet een beroep op je deskundigheid."

Marco Poeth
HR Consultant bij Fontys Hogescholen

“Ronald 'hangt boven de materie’, identificeert thema’s en brengt de juiste mensen bij elkaar. Hij wakkert de energie bij medewerkers aan om zelf met de thema’s aan de slag te gaan.”

Eric Verouden
Student bij MLI opleiding Fontys Hogescholen

“Ik heb genoten van het ‘voorbeeldig’ docentschap en de betrokken stijl van Ronald. ‘Teach as you preach’ is echt op hem van toepassing!”